Bröllop / Vigsel

Ska du gifta dig och vill ha en speciell brudbukett med tillhörande blomsterarrangemang till middagen? Jag kombinerar din brudbukett utifrån färgtema och önskemål. I min trädgård odlar jag en stor variation av blommor tillsammans med de engelska rosorna. Som kund kan du välja om du vill ha starka färger i kombination eller en mer klassisk bukett. Du kanske vill ha en stor yvig bukett eller en mindre rund, droppformad eller hjärtformad. Buketter kan även levereras eller hämtas, enligt överenskommelse. Jag har även många vaser att låna, perfekta till bröllop. För att beställa så använder du beställningsformuläret och fyller i så gott du kan. När det är skickat så kommer du att få en första kontakt. Tänk på att vara ute i god tid.

Bröllopsbuketter

Bröllopsbukett

Bröllopsbuketten på bilden är en något droppformad modell. Prisexempel för en sådan är ca 1200 kr. Priset varierar beroende på storlek på bukett och tiden det tar att binda buketten.

Foto av Carolina Wallén

Foto av Carolina Wallén.
Buketten ovan är gjord av 10 vita rosor, tuja, skimmia, ornitogalium (inköpta dock) prisexempel är 1600:-
Foto: Jonas Åkesson

Bilden visar bordsbukett och bröllopsdekoration vid bröllopsfest gjord av mig. Temat var att följa brudens bukett med starka färger. Vaser i svart med gulddekor inhandlades för att få den optimala känslan. De guldiga lövslingorna runt vasen följer också bladen i bordsbuketten, servettring vid dukning var också guldfärgad och med dekoration av ett blad som passade in i resten av temat. Under detta bröllop användes runda bord för en mer gemytlig stämning under middagen och blomsterarrangemangen fick därmed inte bli för stora eller för höga.

Foto av Carolina Wallén.
Bilden visar samtliga 8 bordsbuketter och lite övrig dekoration.
Foto av Carolina Wallén.
Alternativ brudbukett.
Foto av Carolina Wallén.
Bröllopshjärta. Går att variera i storlek och användning. Symbol för kärlek och passar utmärkt att använda som inslag på bröllopsfesten tex vid ett presentbord.
Foto av Carolina Wallén.
En vildare variant på bröllopsbukett. Dropformad och lite hängigare modell.
Foto av: Carolina Wallén

Bild nedan är en brudbukett med Molly Raven Dahlior och Lady of Charlotte rosor, samt rosenknoppar från sorten The Larc ascending – samtliga David Austen rosor. Till buketten gjordes även corsage (blomma för kavaj) samt barn/näbbukett. Foto: Carolina Wallén